Publieksruimte gemeente Delft, ontwerp Jan Stigt

Interieurs

Voor bedrijven en particulieren. Her-inrichting van huizen en kantoren, opfrissen en/of verbouwen van entrees en balies, restaurants, pantry’s, keukens, badkamers.

Mediakast, ontwerp Jan Stigt

Meubels

Vorm en functie gaan samen. Op Jan zijn stoelen kan je zitten, de tafels zijn functioneel en in de kasten past dat wat je erin op wil bergen.

Lamp van smeedwerk en Walkloden, ontwerp Jan Stigt en Karine Stigt

Lampen

Een bijzondere en eigenzinnige collectie lampen van metaal, die doen wat ze moeten doen: ze geven goed licht. Samen met architect Karine Stigt geeft Jan vorm aan een collectie lampen die zachtheid van wollen stof combineren met stoer (gesmeed) staal.

Smeedwerk trapleuning, ontwerp Jan Stigt

Smeedwerk

Geen recht-toe-recht-aan smeedwerk, wat onder Jan zijn handen ontstaat is anders. Aan de hand van schetsen op papier en in metaal gaat hij aan de slag met hamer en vuur.

Cultuurcaravan, Typisch Den Bosch, ontwerp Jan Stigt

Diversen

Jan werkte veel voor geëngageerde instellingen die kunst en cultuur voor een breed publiek toegankelijk maken. Hij maakte exposities, attributen en objecten voor theatervoorstellingen, richtte een SRV-bus in voor een rondreizende inspirator, maakte een caravan geschikt voor cultureel gebruik. Kortom, dit is een verzameling van projecten die nergens anders onder passen.